Poděkování a rozloučení

9. října 2013

Velmi děkujeme všem odběratelům bedýnek za to, že se spolu s námi bedýnkování letos opět účastnili, a zejména těm, kteří s námi bedýnkovali již několik sezón. A také velmi děkujeme naší paní farmářce za přípravu bedýnek, víme, že to letos neměla vůbec lehké.

Doufáme, že jste byli v rámci možností s bedýnkami spokojeni a loučíme se s vámi se všemi nejen po letošní sezóně, ale úplně.
Rozhodli jsme se naši aktivitu s bedýnkami ukončit. Bohužel, do cesty nám přišlo nečekaně mnoho překážek a tak jsme dospěli k názoru, že bude nejlepší tuto aktivitu přenechat někomu dalšímu a věnovat se tomu, co je pro nás nyní důležité resp. věnovat se tomu, kdo je pro nás důležitý.

A tak spolu s paní farmářkou hledáme zájemce, kteří by chtěli v organizaci bedýnek z farmy v Klokočí pokračovat. Kdo bude mít případný zájem, může se ozvat nám nebo přímo paní farmářce. Podmínky jsou na dohodě.

Jinak tento blog bude i nadále fungovat a časem se uvidí, jestli dozná nějakých změn.

Za Bedýnky - Liberec, Lenka a Pavel.

1 komentářů:

Merynkaw 10. října 2013 v 13:28  

To je smutný! Ale chápu to. Díky Lenko Tobě a Tvému manželovi za čas strávený bedýnkama, byla jsem nadšená. Snad se najde následovatel...

Okomentovat

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP