Brambory s mědvědím česnekem

2. května 2013

Čas česneku medvědího je tady. Přidávám jednoduchý tip na použítí. Když to zvládnu, během pár dní přidám ještě nějaké recepty. Česnek je dobré použít ihned po utrhnutí, jinak ztrácí svoje aroma.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept
4 středně velké brambory, 1/4 cibule, 10-12 listů česneku medvědího, sůl, olej

Oloupané brambory uvaříme do měkka popř. můžeme brambory uvařit ve slupce a oloupat. Na pánvi rozehřejeme cca 2 lžíce oleje a osmahneme nadrobno pokrájenou cibuli do sklovata. Přidáme dobře omyté, nadrobno pokrájené listy česneku medvědího, jen velmi krátce otočíme na pánvičce a ihned přidáme na kostičky pokrájené brambory a sůl. Dobře promícháme a můžeme podávat jako přílohu.

Dobrou chuť!

2 komentářů:

Merynkaw 3. května 2013 v 9:10  

Tak to vypadá lákavě, jen nevím, kam na ten medvědí česnek?.-)

Lenka 3. května 2013 v 17:45  

Můžu Vám nějaký natrhat, ale musely bychom urychlit předání, jinak ztrácí na kvalitě. Jestli budete chtít, tak napište.

Okomentovat

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP