12. bedýnka 2012 - skupina B

30. října 2012

Máme tu úplně poslední bedýnku. I počasí posledních dnů nám naznačuje, že je čas letošní bedýnky ukončit. Z důvodu chladného počasí se sortiment zeleniny začíná omezovat pouze na uskladňovanou zeleninu.

V poslední bedýnce byla: dýně Hokkaido, brambory, oranžová mrkev, jablka, ředkvičky, malé fenykly, pečený čaj.

Jako každý rok, tak i letos patří největší poděkování naší paní farmářce. V rámci možností se nám snaží připravovat bedýnky co nejpestřejší. Letošní rok sice nebyl tak výjimečný jako ten loňský, přesto si troufám říct, že tato sezóna se vydařila.

A potom patří poděkování všem našim odběratelům bedýnek. Věříme, že se vám letošní bedýnky líbily a užili jste si je, a jste spokojení, že jste mohli sobě i dětem dopřát něco zdravého. Budeme se těšit na setkání opět v příští sezóně.

A nenechte si ujít, na listopad připravovaný, rozhovor s naší paní farmářkou.

Za Bedýnky - Liberec, Lenka a Pavel.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
A jedno malé avízo. Prozatím netuším zda to vyjde, ale plánujeme jednorázový odběr bio zeleniny koncem listopadu popř. začátkem prosince od paní Píchové z Horních Ředlic - http://www.bio-zelenina.cz/aktualni-nabidka/
Kdo by měl v tu dobu o nějakou zeleninu zájem, prosím, ať dá vědět. Předběžně je to domluvené, ale uvidíme kolik se sejde zájemců a jaká v tu dobu bude aktuální nabídka zeleniny.
Tato nabídka je určena především pro letošní odběratele našich bedýnek. Jde o snahu o něco prodloužit sezónu.

5 komentářů:

Merynkaw 31. října 2012 v 8:36  

Zájem bych předběžně měla, ale opravdu záleží jaká nakonec bude nabídka.
Jinak moc děkuji paní famářce i Vám Lenko a celé Vaší rodině, za práci, kterou máte kolem bedýnek. Vážím si toho. Drozdová

Anonymní,  31. října 2012 v 22:12  

Dobrý den, ráda bych touto cestou poděkovala vám, vaší rodině i paní farmářce za čas, který jste bedýnkám věnovali. Už teď se těšíme na příští rok, vždy je to překvapení co v bedýnce najdeme.

Nabídku zeleniny Ředlic bychom rádi využili.
Krčmářovi

Unknown 1. listopadu 2012 v 12:20  

I já bych se za nás ráda přidala k poděkování za bedýnky a práci, jakou jste si s nimi vy a paní farmářka dali. Velká spokojenost! ;-)

Lenka 4. listopadu 2012 v 20:43  

Všem moc děkujeme za milé komentáře, a jsme rádi, že jste byli spokojení. Lenka

Valounek,  19. dubna 2021 v 21:10  

Teda takhle koncentrované vitamíny, jako máte u vás na farmě, jsem hodně dlouho neviděla. U nás to jednu chvíli dělala jedna farma, ale nakonec to zrušila, protože se jim moc nevyplatily vlastní rozvozy a sami bydlí mimo civilizaci, takže moc lidí k nim bohužel nedorazí. :/ Ale jinak je mi strašně sympatická jakákoliv podobná aktivita. :)

Okomentovat

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP