6. bedýnka 2012 - skupina B

28. srpna 2012

Dnes tu máme další bedýnku pro skupinu B. Myslím, že bedýnka byla velmi pestrá a velká. A i když byla padaná jablka, velké cukety a okurky do bedýnky navíc, myslím, že to potěší. Jablka spotřebujte brzy např. do štrůdlu.

V dnešní bedýnce byly: červené nebo žluté brambory, dýně Hokkaido, oranžová a žlutá mrkev, lahůdkové a velké cukety, polní salátové okurky, rajčata, fazolky nebo ředkvičky, švestky, hrušky, bazalka, petržel kudrnka, saturejka.

V některých bedýnkách jsme zahlédli kopr, takže skladba bylinek se může v jednotlivých bedýnkách trochu lišit.


Přejeme, ať se Vám dobře vaří!

3 komentářů:

Merynkaw 29. srpna 2012 v 8:15  

Tato bedýnka byla neuvěřitelně rozmanitá!Měla jsem z ní velkou radost a hned jsem zpracovala fazolky na slanině se smetanou. MŇAM a děkuji, Drozdová

Anonymní,  30. srpna 2012 v 20:10  

Také moc děkujeme za vydatnou bedýnku :-). Užíváme si ji plnými doušky :-) a jelikož máme to malé mimi, tak si velice užívám cukety :-)). Dnes jsem se odhodlala prozkoumat recepty s dýní Hokaido.. A přidala jsem pár kousků na plech k cuketě, abychom to otestovali, opravdu chutná podobně jako brambory a měli jsme z toho super zdravé hranolky :-). Sušíme semínka a těšíme se na další pokusy - rýžový nákyp, koláč, mňam :-)).

Lenko, moc děkuji za články a recepty, které jsem tu našla, paráda :-) !

Mějte se všichni moc krásně a mnoho zdaru nejen v kuchyni :-).

Nela H.

Lenka 4. září 2012 v 16:20  

Paní Nelo, pořád něco odkládám, tak jdu až dnes poděkovat za Váš milý komentář. Receptů zde zatím není moc, u některé zeleniny úplně chybí, ale časem se nám to tu určitě zaplní.

Okomentovat

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP