Brigáda na farmě

4. července 2012

A jedna malá výzva:
Paní farmářka nabízí možnost brigády. Kdo by chtěl, může si udělat výlet třeba do klokočských skal a spojit ho s návštěvu farmy, kde může pomoci na poli.

Pracovní polní dny jsou každý čtvrtek a každou poslední sobotu v měsíci, provozní doba: 6-21 hod.

"Ve slunečných dnech doporučuji zejména časné a pozdní hodiny, to je Klokočí nejhezčí. Kdo by rád přijel kdykoliv jindy, ozvěte se, třeba i narychlo, jsem na poli v podstatě pořád. Vyhlášené dny se budu snažit dodržovat, přesto prosím, abyste svůj plánovaný příjezd nahlásili, občas zařizuji něco kolem zvířat nebo dětí a taky abych se mohla těšit."

"Pro mladší děti se přimlouvám za nějakou naplánovanou venkovní zábavu či výlet mimo pole".

Práce aneb co je požadováno:
- pletí, okopávání, sázení, sbírání kamení, plečkování, sekání kosou, hrabání krtičin, vození hnoje... "Přeji si, aby se práce udělalo hodně, ale stejně tak, aby Vás bavila, aby si každý našel, co je mu blízké."

Odměna aneb co je nabízeno:
Strava - pro skromné strávníky je zajištěna. Třeba se společně uvaří něco obilného a spaří se tím něco zeleného z pole, nebo se to zelené přikusuje k chlebu s máslem ...
Za odvedenou práci je možné si odvézt dobrý pocit z práce :-) a bedýnku se zeleninou.

Možnost "ubytování"
"Můžete u nás přespat do druhého dne. Kdo nerad vstává, lze se tomu vyyhnout, odvědčilo se mi po ránu přelézt po čtyřech ze spacáku rovnou do řádku. K dispozici je přípojka vodovodu, elektriky, taky pořizuji nějaký větší stan, nebo vůbec nejlepší je přespat v lese ve skalách pod převisem, s ohýnkem, ráda se přidám. Jako dobrou rodinnou dovolenou bych viděla - jeden den brigádu, druhý den výlet do skal, nebo na Jizeru.

                                                   S pozdravem Anna Hudská, Klokočí

0 komentářů:

Okomentovat

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP