6. bedýnka

12. října 2010

Dnes jsme vám přivezli poslední letošní bedýnku. Vzhledem k tomu, že je již téměř polovina října, je bedýnka bohatá a pestrá. Paní farmářka ji sestavila z toho, co prý ještě na poli zbylo a z produktů, které má i na uskladnění. Některým z vás jsme opět přivezli kachny a králíky a také přiobjednaný mošt, med, jablka a švestky. Co se týká králíků, tak ty byly možné k odběru na poslední chvíli místo kachen, na který měla paní farmářka větší odbyt než předpokládala.

V poslední bedýnce tedy byly: 2 dýně Hokkaido, brambory, jablka, cibule, 100% čerstvý jablečný mošt, petrželka,


žlutá a oranžová mrkev, červená řepa a pórek.


Všem odběratelům letošních bedýnek moc děkujeme za to, že se k nám přidali a také za tolerantnost s našimi pozdními příjezdy :-) a budeme se těšit, že všichni dosavadní odběratelé se k nám přidají i příští rok, ikdyž chystáme, možná pro někoho méně příjemné změny.

Zvláštní poděkování patří i naší farmářce paní Hudské, která se nám snažila vyjít vstříc a myslím, že pro nás i přes absenci některých produktů připravovala pestré a bohaté bedýnky. Také se necháme překvapit jak budou vypadat bedýnky zpočátku sezóny, které jsme letos nestihli. Obecně však všichni musíme počítat s tím, že ne každé zelenině se v této oblasti a nadmořské výšce daří, takže určitě je a bude rozdíl v našich bedýnkách a bedýnkách, které jsou například z Polabí nebo Litoměřicka.

Na našich stránkách se mimo sezónu budou nadále objevovat recepty, také během listopadu přibudou nové podmínky na příští rok a chystáme i změnu vzhledu těchto stránek. Budeme se tedy těšit, že sem zavítáte i mimo bedýnkovou sezónu.

0 komentářů:

Okomentovat

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP